Όταν το σχολείο πλάθει χαρακτήρες

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=94330

Εκδήλωση της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου η εκδήλωση για τη γιορτή της Σημαίας, καθώς και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.  Την γιορτή διοργάνωσαν οι καθηγήτριες Ευκλείδου Κωνσταντινιά ΠΕ02, Τάγια Ευαγγελία ΠΕ02 και Μπεναβίδου Αναστασία ΠΕ06.
Την ίδια μέρα έγινε και βράβευση των Αριστουχων μαθητών του σχολείου μας και η επίδοση των επαίνων από τον Διευθυντή.

28η1 28η2

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Δείτε το πρόγραμμα ενημέρωσης του ΚΕΣΥΠ για το κοινό Ώρες Κοινού ΚΕΣΥΠ

Πρόγραμμα EUROSCOLA – Πρόσκληση για μαθητές

8635Β_17_10_2014_EUROSCOLA_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ1_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EUROSCOLA

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 2__ΥΠΕΥΘ_ΔΗΛΩΣΗ_ΓΟΝΕΙΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 3_ΑΙΤΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο»

Σήμερα Πέμπτη 16-10-2014 ώρα 11:00 π.μ. στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργάνωσε ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». Η ημερίδα απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας οι οποίοι την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο τέλος υποβλήθηκαν ερωτήματα και απάντησε ο ίδιος ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ.Σφακιανάκης. Διεξήχθη σε τρεις διαφορετικούς χώρους ταυτόχρονα και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

cyberkid1

cyberkid2

EΚΛΟΓΕΣ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2014-2015

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10-10-2014 οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του 15μελους συμβουλίου της Μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας.
Προηγήθηκε η συνέλευση της Μαθητικής κοινότητας, η παρουσίαση των υποψηφίων, οι δηλώσεις τους και στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία στα τμήματα.
Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους μαθητές και μαθήτριες και τους ευχόμαστε δημιουργική δραστηριότητα προς όφελος της Σχολικής Κοινότητας.

ekloges4 ekloges1
Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ

ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2014

Πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστοί γυμναστηρίου του σχολείου μας, οι αθλητικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν απο τους συναδέλφους Γυμναστές και συμμετείχαν μαζικά οι μαθητές μας.
soccer4
Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Άμυνας και στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη άσκηση σεισμού με την συμμετοχή όλου του προσωπικού και των μαθητών του Λυκείου μας.seismos1
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!