Όταν το σχολείο πλάθει χαρακτήρες

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=94330

Πρόγραμμα EUROSCOLA – Πρόσκληση για μαθητές

8635Β_17_10_2014_EUROSCOLA_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ1_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EUROSCOLA

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 2__ΥΠΕΥΘ_ΔΗΛΩΣΗ_ΓΟΝΕΙΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 3_ΑΙΤΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο»

Σήμερα Πέμπτη 16-10-2014 ώρα 11:00 π.μ. στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργάνωσε ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». Η ημερίδα απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας οι οποίοι την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο τέλος υποβλήθηκαν ερωτήματα και απάντησε ο ίδιος ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ.Σφακιανάκης. Διεξήχθη σε τρεις διαφορετικούς χώρους ταυτόχρονα και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

cyberkid1

cyberkid2

EΚΛΟΓΕΣ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2014-2015

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10-10-2014 οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του 15μελους συμβουλίου της Μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας.
Προηγήθηκε η συνέλευση της Μαθητικής κοινότητας, η παρουσίαση των υποψηφίων, οι δηλώσεις τους και στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία στα τμήματα.
Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους μαθητές και μαθήτριες και τους ευχόμαστε δημιουργική δραστηριότητα προς όφελος της Σχολικής Κοινότητας.

ekloges4 ekloges1
Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ

ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2014

Πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστοί γυμναστηρίου του σχολείου μας, οι αθλητικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν απο τους συναδέλφους Γυμναστές και συμμετείχαν μαζικά οι μαθητές μας.
soccer4
Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Άμυνας και στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη άσκηση σεισμού με την συμμετοχή όλου του προσωπικού και των μαθητών του Λυκείου μας.seismos1
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

facebook

Η σελίδα του σχολείου μας ενημερώνεται τακτικότατα και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, όμως οι περισσότεροι μαθητές δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο καθημερινά.  Απ την άλλη η συνεχής πρόσβαση των μαθητών στα κοινωνικά δίκτυα όπως facebook μέσω των smart phones μας δείχνουν τον πιο άμεσο τρόπο ενημέρωσης των μαθητών.  Έτσι το σχολείο μας δημιούργησε σελίδα στο facebook με κύριο ρόλο την αναμετάδοση της web σελίδας.

Αν δεν πατήσατε ήδη τον σύνδεσμο…. https://www.facebook.com/2GEL.Komotinis

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δειτε Τις ημερες και ωρες που μπορειτε να επισκεπτεστε το σχολειο προκειμενου να ενημερωθειτε για την μαθητικη προοδο του παιδιου σας.ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ