Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2017 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου

ΥΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ_Γ ΓΕΛ 2016_17

Αγιασμός σχολικού έτους 2016-2017


Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμονα, ο οποίος εκτός από την ευλογία του απηύθυνε και πατρικές ευχές προς τους μαθητές.

Εκείνο που επαναλήφθηκε και στο φετινό Αγιασμό και δείχνει το οικογενειακό κλίμα που διέπει τα μέλη της κοινότητας του σχολείου μας, ήταν η μαζική παρουσία των αποφοίτων μαθητών της περσινής χρονιάς που θέλησαν να ξανασυναντήσουν τους καθηγητές τους αλλά νοσταλγικά να ξαναζήσουν τις δικές τους μαθητικές στιγμές.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους Read more »

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Την Δευτέρα 12-9-2016  και ώρα 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας  Σχολικής Χρονιάς.

Την ίδια ημέρα θα δοθεί σε κάθε μαθητή δεμένο πακέτο με τα σχολικά βιβλία της Τάξης που θα φοιτήσει,καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας.

a-taksi

b-taksi

Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι στις προκαταρκτικές εξετάσεις των σχολών ενστόλων

Στην  ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results-abilities.it.minedu.gov.gr από σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών, όσον αφορά στην καταλληλότητα-ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) με κεφαλαία. Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3443056, 210-3442934 (9π.μ.-17μ.μ.) το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016.

Πίνακες ικανών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοινώθηκαν από την  Ελληνική Αστυνομία οι πίνακες ικανών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (νέο σύστημα- Μόνο Μαθητές)

New_50Από Σήμερα Τετάρτη 6-7-2016 και ώρες από 9:00 έως και 13:00 καθώς και κάθε Πέμπτη τις ίδιες ώρες , θα μπορούν οι τελειόφοιτοι να παραλαμβάνουν την Βεβαίωση Συμμετοχής των, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Παρασκευή 8-7-2016), το Σχολείο θα λειτουργήσει ως εξής :

Τετάρτη 6-7-2016

Πέμπτη 7-7-2016

και την Παρασκευή 8-7-2016, από τις 09:00 έως και 13:00