ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ειδικής εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2016. Οι μαθητές θα εξεταστούν στην ύλη που είχαν στις εξετάσεις Μαΐου-Ιουνίου 2016. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι στις προκαταρκτικές εξετάσεις των σχολών ενστόλων

Στην  ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results-abilities.it.minedu.gov.gr από σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών, όσον αφορά στην καταλληλότητα-ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) με κεφαλαία. Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3443056, 210-3442934 (9π.μ.-17μ.μ.) το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016.

Πίνακες ικανών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοινώθηκαν από την  Ελληνική Αστυνομία οι πίνακες ικανών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (νέο σύστημα- Μόνο Μαθητές)

New_50Από Σήμερα Τετάρτη 6-7-2016 και ώρες από 9:00 έως και 13:00 καθώς και κάθε Πέμπτη τις ίδιες ώρες , θα μπορούν οι τελειόφοιτοι να παραλαμβάνουν την Βεβαίωση Συμμετοχής των, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Παρασκευή 8-7-2016), το Σχολείο θα λειτουργήσει ως εξής :

Τετάρτη 6-7-2016

Πέμπτη 7-7-2016

και την Παρασκευή 8-7-2016, από τις 09:00 έως και 13:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

New_50Ανακοινώνεται ότι οι μαθητές που διαγωνίστηκαν με το Παλαιό Σύστημα  στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μπορούν να παραλαμβάνουν την Βεβαίωση Πρόσβασης από το σχολείο μέχρι την Πέμπτη 30-6-2016, και κάθε Πέμπτη για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και ώρες 09:00 -13:00

Από το γραφείο

Αποχαιρετιστήριος χορός τελειόφοιτων 2015-16

Την Τρίτη 21-6-2016 το σχολείο αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους μαθητές του. Σε μια βράδια γεμάτη από συναισθήματα, αναμνήσεις άλλα και με πολύ κέφι και χορό, μαθητές και καθηγητές σε κλίμα οικογενειακό, διασκέδασαν και  αντάλλαξαν ευχές, αναμνήσεις , εντυπώσεις για τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους.Τους ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή πορεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA