ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

VOLLEY

Άσκηση Σεισμού

Στα πλαίσια της Πολιτικής Άμυνας και στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, και με την ευκαιρία την μέρας σχολικού αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη άσκηση σεισμού με την συμμετοχή όλου του προσωπικού και των μαθητών του Λυκείου μας.

Ημέρα σχολικού αθλητισμού 2016-2017

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του 15 μελους συμβουλίου του σχολείο μου ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2017 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου

ΥΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ_Γ ΓΕΛ 2016_17

Αγιασμός σχολικού έτους 2016-2017


Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμονα, ο οποίος εκτός από την ευλογία του απηύθυνε και πατρικές ευχές προς τους μαθητές.

Εκείνο που επαναλήφθηκε και στο φετινό Αγιασμό και δείχνει το οικογενειακό κλίμα που διέπει τα μέλη της κοινότητας του σχολείου μας, ήταν η μαζική παρουσία των αποφοίτων μαθητών της περσινής χρονιάς που θέλησαν να ξανασυναντήσουν τους καθηγητές τους αλλά νοσταλγικά να ξαναζήσουν τις δικές τους μαθητικές στιγμές.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους Read more »

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Την Δευτέρα 12-9-2016  και ώρα 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας  Σχολικής Χρονιάς.

Την ίδια ημέρα θα δοθεί σε κάθε μαθητή δεμένο πακέτο με τα σχολικά βιβλία της Τάξης που θα φοιτήσει,καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας.

a-taksi

b-taksi