Εγγραφή μαθητών/μαθητριών στην Α” τάξη του Λυκείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Καλωσορίζουμε τα παιδιά σας στο 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής και ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο. Σας ενημερώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών στην Α΄ Λυκείου είναι απαραίτητη η υπεύθυνη δήλωση του έτερου κηδεμόνα (όχι αυτός που έκανε την εγγραφή), στην οποία θα αναγράφεται το παρακάτω κείμενο:

«συναινώ να φοιτήσει το τέκνο μας/κηδεμονευόμενος/η στη σχολική μονάδα που έχει κατανεμηθεί για το σχολικό έτος 2022-23».

Παρακαλείσθε να μην αποστείλετε ηλεκτρονικά αυτήν την αίτηση στο υπηρεσιακό email, υπάρχει όμως η δυνατότητα  να προσκομισθεί από το παιδί σας στον/στην υπεύθυνο/η του τμήματός του, την πρώτη εβδομάδα μετά τον Αγιασμό (θα σας αποσταλεί νέο email, που θα σας ενημερώνει για το ποιος/ποια εκπαιδευτικός ορίστηκε υπεύθυνος/η).

Επίσης, εφόσον έχει αλλάξει ο αριθμός τηλεφώνου ή/και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κηδεμόνα που έκανε την ηλεκτρονική εγγραφή, θα πρέπει να μας προσκομίσει ο ίδιος υπεύθυνη δήλωση, που θα συμπληρώσει στο σχολείο, με τα νέα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε την υποχρέωσή συμπλήρωσης του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) από ιατρό των παρακάτω ειδικοτήτων: παιδίατρο ή γενικό ιατρό ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγο και την προσκόμισή του έως 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική υπεύθυνη δήλωση ,
και το έγγραφο για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

 

Από τη Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής

Comments are closed.