Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ), κάθε Πέμπτη 8:30-12:30

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα υποστηρίζεται κάθε Πέμπτη 8:30-12:30, από την Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ). Η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) λειτουργεί στη σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη διεπιστημονικών πρακτικών εκπαιδευτικής αξιολόγησης των μαθητών, συμβουλευτικής και παιδαγωγικής υποστήριξης και η λειτουργία της στηρίζεται στις πρακτικές που επιτάσσουν η
Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού (ν. 2101/1992, Α΄ 192) καθώς και η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Προκειμένου τα μέλη της ΕΔΥ (κοινωνική λειτουργός, ψυχολόγος) να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες στους μαθητές είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη των γονέων και η σταθερή τους συνεργασία με τους ειδικούς που βλέπουν το μαθητή. Για οποιοδήποτε προσωπικό ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΥ, ισχύει το απόρρητο που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων. Επίσης, οι γονείς μπορούν να απευθύνουν αιτήματα αξιολόγησης και συνεργασίας προς την ΕΔΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Comments are closed.