Eκδήλωση «Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (EPAS) και κάλυψη από ΕΡΤ3

Την Παρασκευή 9/2/2024 και ώρα 12:00 μ.μ. το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» European Parliament Ambassador School (EPAS ) διοργάνωσε συζήτηση των Junior Ambassadors με τον Κοσμήτορα της Νομικής και Καθηγητή Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Χρυσομάλλη Μιχάλη με θέμα » Η Ευρώπη κι Εμείς» όπου συζητήθηκαν οι απορίες των μαθητών και μαθητριών γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, τη διαδικασία Νομοθεσίας, την επιβολή κυρώσεων και τις Ευρωεκλογές.

Η συζήτηση έγινε σε ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τη σελίδα που διατηρούν οι Senior και Junior Ambassadors στο Instagram και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη αναζητώντας τα σχετικά reels στο https://www.instagram.com/2o.gel.komotinis.epas/

Παράλληλα μέρος της εκδήλωσης καλύφθηκε από το περιφερειακό τμήμα της ΕΡΤ στην Κομοτηνή και την δημοσιογράφο κ. Τσακίρη όπου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» της ΕΡΤ3 το μεσημέρι της Παρασκευής έκαναν δηλώσεις οι συντελεστές του προγράμματος, juniors και seniors ambassadors και φυσικά ο καλεσμένος μας Κοσμήτορας της Νομικής κ.Χρυσομάλλης.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και τη συζήτηση ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί κι άλλες αντίστοιχες στο μέλλον, στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS.

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας στο Instagram  https://www.instagram.com/2o.gel.komotinis.epas/, στην ιστοσελίδα του σχολείου 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής | Ο ιστότοπος του σχολείου μας και στο μπλογκ που διατηρούμε για το EPAS https://2ogelkomeuparl.blogspot.com/?m=1

Comments are closed.